Auslosung ITF 2017

Lange ist es nicht mehr hin, bis die 27. Internationale Deutsche Tennismeisterschaften der Seniorinnen und Senioren am Tegernsee beginnt. Die Vorbereitungen im Hintergrund laufen auf Hochtouren. So dürfen sich alle auch schon auf die neue Turnierzeitschrift freuen, die in den kommenden Tagen erscheint. Hier zunächst ein paar Infos rund um den Ablauf der Auslosung der einzelnen „Draws“

Auslosung erfolgt am 09.08., die Termine für das erste Spiel sind ab 10.08., 18:00 auf http://itfseniors.tournamentsoftware.com

Abmeldung (Withdrawal-Deadline): 08.08.2017, 14:00 Uhr, online über www.itftennis.com/ipin

nach Withdrawal-Deadline per Mail mit dem pdf Withdrawal-Formular: http://www.itftennis.com/seniors/tournaments/entering-via-ipin.aspx. Dieses ist an udoscherer@t-online und die ITF zu senden.

anmeldeformular itf tc rottach egern 2017

Anmeldeformular zum Download als .pdf-Datei

Der Wortlaut der ITF:

iv) The Withdrawal Deadline is at 14.00 GMT on the Tuesday six (6) days prior to the Monday of the Tournament week.Players accepted to a Main Draw or Qualifying Acceptance list at the Withdrawal Deadline are deemed to be committed to play the event and subject to the penalties set out in the Code of Conduct. Any withdrawal made after the Withdrawal Deadline will be considered a Late Withdrawal. A player’s first three (3) Late Withdrawal offences within a calendar year will be excused* and the player will not be penalised, providing the withdrawal is received by the ITF (and by the Referee, if submitted after the Withdrawal Deadline) prior to the draw being published.(*an excused withdrawal is valid for two consecutive tournament weeks provided the player withdraws, as above, and notifies the ITF about the second week’s late withdrawal by the last day of the tournament).

It is not necessary to provide a medical certificate in case of a Late Withdrawal.

A player who wishes to withdraw after the Withdrawal Deadline must submit an official Withdrawal Form to both the ITF and the ITF Referee otherwise he/she shall be subject to the penalties provided for a No Show entry offence.